Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Dit keer komen we graag in contact met liefdevolle, betrokken gezinnen in de buurt van Zeewijk, IJmuiden. Een alleenstaande moeder is recentelijk hier komen wonen met haar 8 maanden oude baby. Zij zoeken ondersteuning, aanspraak en liefst ook wat gezelligheid. De moeder draagt alleen zorg voor haar zoontje en zou dolgraag vragen of onzekerheden over zijn opgroeien willen delen met iemand, die oprecht betrokken is. Ze heeft helaas geen bekenden in de buurt wonen. Zij heeft door overbelasting weinig contact met de naaste omgeving, tot nu toe. De moeder geeft ook aan het eerlijk gezegd zelf lastig te vinden om hulp te vragen. Terwijl deze moeder met haar babyzoon allerhande (kleine) steuntjes in de rug uit de naaste omgeving écht kunnen gebruiken.

Dus…ken jij een leuk gezin of ben jij met jouw gezellige gezin geïnteresseerd geraakt in Buurtgezinnen? Neem contact met ons op! Wil je dit gezin leren kennen? Dan horen we het graag!

Profiel steungezin

Wij zoeken begripvolle, vriendelijke gezinnen in de buurt van Zeewijk (IJmuiden), die:

  • oprecht belangstellend deze moeder & haar babyzoon willen leren kennen
  • het leuk vinden om van gedachten te wisselen over het opgroeien van haar kindje
  • de moeder toch eens wat tijd voor zichzelf gunnen, door haar zoontje soms op te vangen
  • eens samen iets gezelligs met deze moeder en haar baby willen ondernemen
  • zelf misschien ook nog ideeën hebben, die deze moeder en haar kind kunnen helpen?

Bijzonderheden:

  • De moeder gunt een andere moeder ook tijd voor zichzelf en zou bijvoorbeeld weleens op een kind van het steungezin willen passen, als ze willen!

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Barbara van der Meij de Bie, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Velsen, via barbara@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-15647823.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.